Portfolio

Oglej si moje projekte.
Uporabi iskalnik, v katerega vnesi kakršnokoli ključno besedo, ki ti pade na pamet in opisuje kakšno funkcionalnost, ki si je želiš na svoji spletni strani. Če ideje še nimaš pa enostavno brskaj med spodnjimi rezultati.
portfolio-izdelava-spletnih-mest-natasa-kukovic
spletna-stran-za-pisateljico-portfolio-natasa-kukovic

Spletna stran za pisateljico

Spletna stran za mlado pisateljico Majo Buzakovič sem prevzela v začetnih fazah izdelave. Po tem, ko je Maja delala že z nekaj izdelovalci, sva se našli in njen projekt po nekaj letih končno dokončali. Sedaj prodaja svojo knjigo "O čem pa vi sanjate?" preko spleta in naprej gradi svojo zgodbo uspeha.
Cenovni razpon: 1000 € - 1500 €
spletna-stran-z-rezervacijsko-platformo-portfolio-natasa-kukovic

Spletna stran z rezervacijsko platformo

Na spletno stran za Wellness Ornament sem namestila rezervacijsko platformo z vtičnikom Bookly, ki je eden najbolj priljubljenih tovrstnih vtičnikov na trgu. Omogoča veliko in tako lastnici salona Katrin vsakodnevno lajša upravljanje rezervacij v njenem novem wellness centru.
Cenovni razpon: 1500 € - 2000 €
nenavadna-spletna-stran-pisateljice-natasa-kukovic-portfolio

Nenavadna spletna stran psihoterapevtke

Nenavadna, nič kaj minimalistična spletna stran pisateljice, ki je želela specifičen videz, ki resnično odraža njeno bistvo.
Cenovni razpon: 1500 € - 2000 €

Dotik lahkotnosti

Dotik lahkotnosti - spletna stran s spletno trgovino, se lahko pohvali predvsem s tem, da ustvari točno takšen občutek pri obiskovalcih, kot ga imajo stranke ob osebnem obisku salona.
Cenovni razpon: 2000 € - 3000 €
svecan-videz-portfolio-natasa-kukovic

Spletna trgovina v 2 dneh

Majhna, preprosta spletna trgovina je nastala v pičlih 2 dneh. Izdelki so bili uvoženi iz druge spletne trgovine, kljub izredno hitri izdelavi pa je spletna trgovina polno funkcionalna. Tovrstna spletna trgovina je čista osnova brez balasta in posebnosti. Vsebuje vse tisto, kar vsebuje prav vsaka spletna trgovina izpod mojih rok, je torej moj minimum.
Cenovni razpon: 1500 € - 2000 €
skoraj-porocena-portfolio-natasa-kukovic

Ljubka spletna stran poročnega salona

Za poročni salon Skoraj poročena sem izdelala vrhunsko spletno stran s številnimi funkcijami, kot je portfolio poročnih oblek, možnost rezervacije termina pomerjanja ter z večjim številom predstavitvenih podstrani. Zaradi posledic koronakrize poročni salon več ne obstaja, tukaj pa so še zadnji posnetki spletne strani, ki je v svojem času dosegala vrhunske rezultate.
Cenovni razpon: 2000 € - 3000 €
turisticna-kmetija-vrbnjak-portfolio-natasa-kukovic

Multifunkcijska platforma turistične kmetije

Za Turistično kmetijo Vrbnjak iz Male Nedelje sem izdelala prav posebno spletno stran, ki vključuje številne funkcije: Rezervacijsko platformo za apartmaje, spletno trgovino, predstavitev konjeniške dejavnosti, strategijo pojavnih oken in še mnogo drugega. Z nič kaj minimalističnim dizajnom smo dosegli spletno izkušnjo praktično identično osebni izkušnji na kmetiji.
Cenovni razpon: Več kot 3000 €
doreja-portfolio-natasa-kukovic

Edinstvena spletna trgovina

Decembra 2020 je nastala ljubka, preprosta, pa vendar edinstvena in resnično drugačna spletna trgovina med vsemi na trgu. Prodaja mil in spremljajočih dodatkov podjetja Doreja je po izdelavi spletne trgovine zacvetelo.
Cenovni razpon: 2000 € - 3000 €
izterjave-ases-portfolio-natasa-kukovic

Enostranska predstavitvena spletna stran

Za manjšega podjetnika, ki spletno stran potrebuje le za namen predstavitve podjetja pri potencialnih strankah, sem v 1 tednu izdelala preprosto spletno stran, ki jo bomo v prihodnosti razširili (ali pa tudi ne). Posebnost je temen dizajn in postavitev vsebine.
Cenovni razpon: Manj kot 700 €
kmetija-dimec-lopaska-aronija-portfolio-natasa-kukovic

Spletna trgovina z naprednim dizajnom

Spletna trgovina z naprednim dizajnom, ki je kljub vsemu povsem preprosta, je bilo, kar si je ga. Darja zaželela na najinem prvem sestanku. V manj kot 2 mesecih sva izdelali prikupno spletno trgovino za prodajo izdelkov iz aronije, zelenjave in zelišč.
Cenovni razpon: 1500 € - 2000 €
korez-sorting-group-portfolio-natasa-kukovic

5 sestavin preproste spletne strani

Spletna stran za podjetje Korez Sorting Group je nastala zelo hitro, saj ne vsebuje balasta v obliki številnih funkcionalnosti ali neobičajnih postavk dizajna.
Cenovni razpon: 1500 € - 2000 €

Pokaži moje projekte prijateljem na socialnih medijih.

Vizitka

Nataša Kukovič s.p.

Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Davčna št.: 21965145

Delovni čas
Telefonska podpora: Pon - Pet: 8:00 - 15:00
Podpora po e-pošti (nujni primeri): Vsak dan (tudi med vikendom): 6:00-22:00
Osebni obisk: Po predhodnem dogovoru.
O meni ...
Tvoji spletni podobi dam krila, s katerimi lahko poletiš do svojega cilja na spletu v svojem tempu. V proces izdelave spletne strani vnesem lahkotnost in zmanjšujem stres. Vodi me sr(e)čno podjetništvo in podpiram žensko podjetništvo.
Vse pravice pridržane: © Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve
Top envelopesmartphone