Portfolio

Oglej si moje projekte.
Uporabi iskalnik, v katerega vnesi kakršnokoli ključno besedo, ki ti pade na pamet in opisuje kakšno funkcionalnost, ki si je želiš na svoji spletni strani. Če ideje še nimaš pa enostavno brskaj med spodnjimi rezultati.
portfolio-izdelava-spletnih-mest-natasa-kukovic
svecan-videz-portfolio-natasa-kukovic

Spletna trgovina v 2 dneh

Majhna, preprosta spletna trgovina je nastala v pičlih 2 dneh. Izdelki so bili uvoženi iz druge spletne trgovine, kljub izredno hitri izdelavi pa je spletna trgovina polno funkcionalna. Tovrstna spletna trgovina je čista osnova brez balasta in posebnosti. Vsebuje vse tisto, kar vsebuje prav vsaka spletna trgovina izpod mojih rok, je torej moj minimum.
Beri dalje
skoraj-porocena-portfolio-natasa-kukovic

Ljubka spletna stran poročnega salona

Za poročni salon Skoraj poročena sem izdelala vrhunsko spletno stran s številnimi funkcijami, kot je portfolio poročnih oblek, možnost rezervacije termina pomerjanja ter z večjim številom predstavitvenih podstrani. Zaradi posledic koronakrize poročni salon več ne obstaja, tukaj pa so še zadnji posnetki spletne strani, ki je v svojem času dosegala vrhunske rezultate.
Beri dalje
turisticna-kmetija-vrbnjak-portfolio-natasa-kukovic

Multifunkcijska platforma turistične kmetije

Za Turistično kmetijo Vrbnjak iz Male Nedelje sem izdelala prav posebno spletno stran, ki vključuje številne funkcije: Rezervacijsko platformo za apartmaje, spletno trgovino, predstavitev konjeniške dejavnosti, strategijo pojavnih oken in še mnogo drugega. Z nič kaj minimalističnim dizajnom smo dosegli spletno izkušnjo praktično identično osebni izkušnji na kmetiji.
Beri dalje
doreja-portfolio-natasa-kukovic

Edinstvena spletna trgovina

Decembra 2020 je nastala ljubka, preprosta, pa vendar edinstvena in resnično drugačna spletna trgovina med vsemi na trgu. Prodaja mil in spremljajočih dodatkov podjetja Doreja je po izdelavi spletne trgovine zacvetelo.
Beri dalje
izterjave-ases-portfolio-natasa-kukovic

Enostranska predstavitvena spletna stran

Za manjšega podjetnika, ki spletno stran potrebuje le za namen predstavitve podjetja pri potencialnih strankah, sem v 1 tednu izdelala preprosto spletno stran, ki jo bomo v prihodnosti razširili (ali pa tudi ne). Posebnost je temen dizajn in postavitev vsebine.
Beri dalje
kmetija-dimec-lopaska-aronija-portfolio-natasa-kukovic

Spletna trgovina z naprednim dizajnom

Spletna trgovina z naprednim dizajnom, ki je kljub vsemu povsem preprosta, je bilo, kar si je ga. Darja zaželela na najinem prvem sestanku. V manj kot 2 mesecih sva izdelali prikupno spletno trgovino za prodajo izdelkov iz aronije, zelenjave in zelišč.
Beri dalje
korez-sorting-group-portfolio-natasa-kukovic

5 sestavin preproste spletne strani

Spletna stran za podjetje Korez Sorting Group je nastala zelo hitro, saj ne vsebuje balasta v obliki številnih funkcionalnosti ali neobičajnih postavk dizajna.
Beri dalje

Pokaži moje projekte prijateljem na socialnih medijih.

Reši anketo in prejmi brezplačen priročnik "5 top načinov, da spletna stran postane tvoj najboljši poslovni asistent", ki ti bo koristil, če spletno stran že imaš, pa tudi, če je še nimaš. 
Reši anketo
Vizitka

Nataša Kukovič s.p.

Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Davčna št.: 21965145

O meni ...
Tvoji spletni podobi dam krila, s katerimi lahko poletiš do svojega cilja na spletu v svojem tempu. V proces izdelave spletne strani vnesem lahkotnost in zmanjšujem stres. Vodi me sr(e)čno podjetništvo in podpiram žensko podjetništvo.
Prijava na novice
Vse pravice pridržane: © Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve
Top envelopesmartphone