Izdelava spletnih strani s srcem

Spletna stran je tvoje okno v spletni svet in so vrata, skozi katera kar do 75 % tvojih potencialnih kupcev vstopi v tvoj prostor. Naj bodo ta vrata takšna, da bodo obiskovalce kar najbolje spodbudila, da te kontaktirajo in postanejo tvoji kupci.
Oddaj povpraševanje

Čestitam!

S tem, ko si tukaj, delaš naslednji korak k še večjemu uspehu na spletu.

S spletno stranjo, ki bo prilagojena TEBI in TVOJI idealni stranki boš namreč dala svojim potencialnim strankam možnost, da te spoznajo in da jim vliješ zaupanje v svojo strokovnost in srčnost.

Spletna stran je edino mesto, kjer se lahko predstaviš na točno takšen način, kot želiš, da te obiskovalci vidijo. Hkrati je tudi le preprosta spletna stran lahko izredno pomemben poslovni asistent, saj zmanjša količino ponavljajočega komuniciranja s strankami zaradi razlage vedno enakih stvari. 

Izdelava spletne strani lahkotno in brez stresa?

Pod mojim okriljem je to mogoče!
Skozi čas in spoznavanje trga sem namreč oblikovala edinstven proces pri izdelavi spletnih strani.

Vodena priprava vsebin

Vedno ti dam izbiro

Komunikacija "po domače"

Cenik izdelave spletnih strani

Izdelava spletne strani je sicer zelo kompleksna in lahko podam le okvirne cene. Možna je namreč poljubna kombinacija funkcionalnosti, ki jih spletna stran vsebuje. 
Enostranska predstavitvena spletna stran
Blog
Spletna stran z več podstranmi
Enostranska predstavitvena spletna stran je prav to - Vse je na eni strani in te kratko in jedrnato predstavlja. Ustrezna rešitev za podjetnike, ki marketing sicer vodijo v največji meri preko fizičnih kanalov in ne preko spleta. Primerna, ko želiš svojo prisotnost le okrepiti in le omogočiti, da te lahko stranke na spletu najdejo in o tebi pridobijo osnovne informacije in te kontaktirajo. Če večino strank pridobivaš od ust do ust je to odlična podpora pri pridobivanju novih strank. 
Oglej si primer enostranske predstavitvene spletne strani.
Cena: 
od 595 €
Svoji preprosti spletni strani lahko dodaš blog in tako s svojimi strankami in potencialnimi strankami deliš svoje misli in/ali strokovno znanje. Blog je izredno dober magnet za pridobivanje novih strank, poleg tega pa ti lahko najhitreje zagotovi mesto v Google iskalniku. Če je tvoj namen informirati svoje stranke in/ali omogočiti strankam, da te najdejo na Googlu preko iskanja po ključnih besedah, je blog parava pot.
Oglej si primer spletne strani z blogom.
Cena: 
od 795 €
Četudi mogoče nimaš spletne trgovine, rezervacijske platforme ali spletne učilnice, je lahko tvoja spletna stran zelo kompleksna in tvoje stranke res široko informira o tvojem podjetju. Stranke lahko preko spletne strani na primer obveščaš o dogajanju v podjetju, objavljaš najnovejše ponudbe in podobno. Vsebuje lahko poljubno število podstrani.
Oglej si primer kompleksnejše spletne strani
Cena: 
od 995 €
Oddaj povpraševanje
Vizitka

Nataša Kukovič s.p.

Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Davčna št.: 21965145

Delovni čas
Telefonska podpora: Pon - Pet: 8:00 - 15:00
Podpora po e-pošti (nujni primeri): Vsak dan (tudi med vikendom): 6:00-22:00
Osebni obisk: Po predhodnem dogovoru.
O meni ...
Tvoji spletni podobi dam krila, s katerimi lahko poletiš do svojega cilja na spletu v svojem tempu. V proces izdelave spletne strani vnesem lahkotnost in zmanjšujem stres. Vodi me sr(e)čno podjetništvo in podpiram žensko podjetništvo.
Vse pravice pridržane: © Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve
Top envelopesmartphone