Ekipa

Z nami postani del sr(e)čnega podjetništva
ŽELIM SODELOVATI Z VAMI

Doris Dobnikar Novak
Vodja marketinga

Nataša Kukovič
Direktorica in izvajalka storitev

Boštjan Kukovič
Tehnična podpora

Smo mlada ekipa perspektivnih ljudi, ki verjamemo v sr(e)čno podjetništvo. Zadovoljstvo stranke vedno postavimo pred lastne interese, saj je ravno to naš najpomembnejši interes. Smo ljudje, ki smo navajeni iskati rešitve, ne le uporabljati, kar že znamo, saj verjamemo, da se učimo prav celo življenje. 

Naša zaveza: Uspeh naših strank je uspeh vseh nas, zato bomo storili vse, kar je v naši moči, da bo posel cvetel tudi našim strankam. Zato vabljeni k sodelovanju z našo inovativno ekipo.

O Nataši
O Doris
O Boštjanu
Pozdravljena, draga podjetnica!

Hvaležna sem, da se ti lahko predstavim. Upam, da te je ta spletna stran navdušila tako, kot mene in verjamem, da se tukaj počutiš skoraj tako, kot v moji družbi. No, to je vsaj bil moj cilj, ki sem ga imela v glavi ves čas, ko sem izdelovala svojo lastno spletno stran. In to je moj temeljni cilj tudi, ko izdelujem spletne strani za stranke (upam, da kmalu tudi tebi dam krila do uspeha na spletu).

Jaz sem v podjetju Nataša Kukovič s.p. direktorica, idejna vodja in predvsem izvajalka skoraj vsega, kar ti prejmeš. Jaz sem tista, ki te spozna in zate izdela točno takšno spletko, kot jo res potrebuješ in bo pri tvojih strankah naredila najboljši vtis. Ob aktivni podpori Doris in Boštjana skrbim, da je delo vedno dosledno in pravočasno opravljeno. Sedaj pa bom s tabo delila nekaj zanimivosti o meni.

Nisem programerka

Mogoče se ti zdi, da bi kot izdelovalka spletk morala biti programerka, pa nisem. Sem diplomirana ekonomistka, programiranja pa se šele učim. Za primere, ko potrebujem zahtevnejše programiranje pa imam zunanjega izvajalca, ki mi vse pripravi. Sem pa vedno boljša in programerja že več kot 4 mesece nisem potrebovala. Verjamem, da se celo življenje učimo.

Najkasneje ob 21:00 že spim

Če mi slučajno slediš na socialnih omrežjih si mogoče opazila, da pride kdaj kakšen story od mene zelo zgodaj: ob 5:00 ali 6:00. Verjamem, da se po jutru dan pozna, že od nekdaj. Tudi, če bi prišla domov ob 3:00, pa tudi, če sem totalno pijana (seveda, občasno grem tudi na kakšno fešto), bi bila najkasneje ob 6:00 pokonci. In zaradi tega zvečer ne zmorem ostati pokonci dlje kot do 21:00. Priznam pa, da pogosto ob 22:00 vstanem in grem delat, ker padem v kreativno urico.

Vsak teden sem vsaj 1 dan prosta - tudi med tednom

To še do pred kratkim ni bilo tako. Sčasoma pa sem sama pri sebi ugotovila, da to potrebujem, da je delo res kvalitetno opravljeno in da ostanem v odličnem psihičnem stanju. Moram reči, da mi to zelo dobro funkcionira. Poskusi kdaj še ti!

Ne znam se držati načrta

Teoretično točno vem, kako stvari organizirati in načrtovati. O tem učim tudi druge. Pa vendar, sama se pa svojih načrtov zelo redko do konca držim. Pogosto me vodi navdih, čeprav priznam, da v zadnjem času uspevam zatreti ta svoj kaotičen JAZ. Nekako sem sedaj ujela ravnovesje - Pri oblikovanju spletk mi delo po navdihu zelo pomaga. Zato včasih 2 dni na spletkah nič ne naredim, potem pa me en večer ob 22:00 zvečer prime kreativna urica in takrat naredim vse. Seveda to ne pomeni, da vmes lenarim - vmes poskrbim za tehnične zadeve, ki nimajo nič opraviti z ustvarjalnostjo. Velik izziv mi predstavlja tudi izvajanje dogovorjenih terminov za sestanke. Sicer mi uspeva, vendar s kar veliko muko. Na srečo imam Doris, ki kompenzira za to mojo pomanjkljivost.

Sem generalist, detajli pa mi pogosto ugrejo

Sem oseba, ki vedno vidi širšo sliko. Recimo, ko smo kupili našo hišo, je bila stara 55 let in je bila izredno zanemarjena. Moža sem komaj prepričala, da smo jo kupili, ampak jaz sem videla preko vse krame, preko vsega, kar je bilo treba urediti (no, je še vedno treba). In sedaj mož vidi, da imam prav. Naša hiša postaja pravi raj za vse nas in ni nama žal, da sva jo kupila. Je pa res, da mi ugrejo podrobnosti. Zato običajno ne opazim slovničnih napakic, čeprav pravopis obvladam. Prav tako ne vidim kakšnih malenkosti, ki jih vidijo detajlisti. A zato imam za sabo svojega moža Boštjana, ki za mano vedno pregleda vsako spletko. On pa vidi vsako pikico, ki narobe stoji in vsak pixel, ki ga je preve ali premalo. Skupaj sva pri izdelavi pravi sanjski tandem.
Vsebina je v pripravi. Konec koncev delamo na polno in nam zmanjka časa za opremljanje lastne spletke.
Vsebina je v pripravi. Nataša me ima res polno zaposlenega, zato sploh ne pridem do tega, da bi se lotil svojega opisa.

Mi smo našli svoje poslanstvo v podjetništvu. Verjamemo v sr(e)čno podjetništvo, saj je to edini način, da si lahko podjetnik in zadovoljen, miren, srečen. Mi nismo konvencionalno podjetje, kjer bi ljudje hodili v kravatah in krilih. Mi smo podjetniki v trenirkah, naš poslovni prostor je v naših domovih. 

S svojimi marketinškimi aktivnostmi poskušamo (in nam odlično uspeva) privlačiti le nam podobne podjetnike. To nam vsakodnevno prinaša zadovoljstvo, tako na naši strani, kot na strani naših strank. 

Kaj pa ti? Si že našla svoje poslanstvo?

Če si ga, ti resnično čestitam! Podjetništvo je najboljša odločitev, ki si jo lahko sprejela, saj je edina pot, na kateri lahko narediš iz sebe točno to, kar želiš, meja pa je nebo!
Če svoje poslanstvo že imaš, nimaš pa mesta, kjer bi ga organizirano in profesionalno, pa vseeno toplo in srčno predstavila, sem ti na voljo za tvoja vprašanja glede izdelave spletne strani. 
Vizitka

Nataša Kukovič s.p.

Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Davčna št.: 21965145

Delovni čas
Telefonska podpora: Pon - Pet: 8:00 - 15:00
Podpora po e-pošti (nujni primeri): Vsak dan (tudi med vikendom): 6:00-22:00
Osebni obisk: Po predhodnem dogovoru.
O meni ...
Tvoji spletni podobi dam krila, s katerimi lahko poletiš do svojega cilja na spletu v svojem tempu. V proces izdelave spletne strani vnesem lahkotnost in zmanjšujem stres. Vodi me sr(e)čno podjetništvo in podpiram žensko podjetništvo.
Vse pravice pridržane: © Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve
Top envelopesmartphone