Baza znanja

Pridobi koristna znanja.
Tukaj najdeš moje zapise, s katerimi ti želim približati proces izdelave spletnih strani in zanesljivo pokazati, da je to ena najpomembnejših in najpametnejših investicij, ki jih lahko narediš za napredek v svoji karieri. 
baza-znanja-natasa-kukovic
koristi-lastnega-spletnega-mesta-baza-znanja-natasa-kukovic

Koristi lastnega spletnega mesta

Koristi lastnega spletnega mesta vsekakor odtehtajo dodatno delo in investicijo, ki jo pomenijo. V prispevku razdelim vse koristi na 3 kategorije. Preberi, če te zanima, katere so glavne koristi lastne spletne strani.
Beri dalje
proces-izdelave-spletne-strani-baza-znanja-natasa-kukovic

Proces izdelave spletne strani

Proces izdelave spletne strani ali trgovine pri meni poteka nekoliko drugače, kot običajno. Poleg tega, da se tvojemu projektu posvetim v celoti - z vsebinami, dizajnom in samo izdelavo, te skozi celoten proces izdelave vodim tako, da ti je v vsakem trenutku popolnoma jasno, kaj se dogaja in zakaj. Od prvega dne imaš kontrolo!
Beri dalje
vticniki-baza-znanja-natasa-kukovic

Vtičniki - Nujno zlo ali nepotrebna navlaka?

Vtičniki so postali neločljivi del Wordpressa. Z njimi se dosežejo funkcionalnosti brez programiranja., kar je v zadnjem času izredno pomembno, saj prihaja v ospredje potreba po tem, da lastnik spletne strani delno tudi sam spletno stran vsaj vzdržuje. Preveri, kako jih uporabiti "po pameti".
Beri dalje
kljucne-sestavine-zdrave-spletne-strani-baza-znanja-natasa-kukovic

Ključne sestavine zdrave spletne strani

Spletna stran mora vsebovati določene elemente, da je funkcionalna in privlačna. V članku le na kratko opišem temelje vsake spletne strani. Kako jih bomo uporabili je seveda stvar posameznika.
Beri dalje
nacrtovanje-spletne-strani-baza-znanja-natasa-kukovic

Načrtovanje spletne strani - 5 korakov do odličnosti

Izdelava spletne strani je mnogo več kot le postavitev elementov in besedila na svoje mesto. V ozadju se skriva še mnogo več. V tem članku izveš skozi katerih 5 korakov izdelave spletne strani je potrebno iti, da bo ta resnično prodajno naravnana in da bo služila svojemu namenu.
Beri dalje

Pokaži moje projekte prijateljem na socialnih medijih.

Vizitka

Nataša Kukovič s.p.

Prodaja in intelektualne storitve

Pohorska cesta 2

2317 Oplotnica

Davčna št.: 21965145

Delovni čas
Telefonska podpora: Pon - Pet: 8:00 - 15:00
Podpora po e-pošti (nujni primeri): Vsak dan (tudi med vikendom): 6:00-22:00
Osebni obisk: Po predhodnem dogovoru.
O meni ...
Tvoji spletni podobi dam krila, s katerimi lahko poletiš do svojega cilja na spletu v svojem tempu. V proces izdelave spletne strani vnesem lahkotnost in zmanjšujem stres. Vodi me sr(e)čno podjetništvo in podpiram žensko podjetništvo.
Vse pravice pridržane: © Nataša Kukovič s.p., Prodaja in intelektualne storitve
Top envelopesmartphone